Kvalitet og kontroll
Når vi lager øl er vi opptatt av kvalitet i hele verdikjeden, fra råvarene og helt frem til produktet er hos forbruker. I vår produksjon jobber det derfor spesialister i de forskjellige prosessene for å sikre at alle Aass sine brygg produseres med høy kvalitet på en effektiv og sikker måte.
Hvert brygg kontrolleres på flere stadier i produksjonsprosessen før det sendes ut av bryggeriet. Kvalitetskontrollen gjennomføres av laboratoriet og medarbeidere i de enkelte produksjonsavdelinger, samt av en kontrollgruppe som gjennomfører sensoriske tester av alle brygg.
Toppkarakter for kvalitet
Norsk lovgivning og anbefalinger følges for mattrygghet og
produktinformasjon. Vi revideres også årlig etter den internasjonalt anerkjente BRC-standarden, hvor vi ligger på karakter A.
Alle våre produkter er merket med «Brygget og tappet i Norge» for å gi forbrukere og partnere trygghet for at:
- Ølet ikke er transportert over lange avstander
- Produsert i henhold til norsk arbeidsliv sine spilleregler som gjelder i trepartssamarbeidet
- At det betales norske skatter og avgifter
- De norske kravene til miljøpåvirkning og utslipp gjelder
- At produktene produseres med norsk vann fra lokalt vannverk
- At strømmen kommer fra norske kraftleverandører som i all hovedsak benytter fornybare kilder