Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Gode stunder bakgrunnsbilde

Samfunnsansvar

Vi bidrar tilbake til samfunnet

I Aass bryggeri er vi opptatt av å legge til rette for gode stunder. Samtidig er det viktig for oss å bidra tilbake til samfunnet vi er en del av. Det gjør vi ved å støtte og sponse gode tiltak og formål som betyr noe for folk.

I tillegg til de organisasjonene, klubbene og arrangementene vi trekker frem her, støtter vi mange andre små og store aktører. Vi har også mange ambassadører som vi hjelper opp og frem innenfor sine felt.

Kortbilde

Sponsorater

Les mer
Kortbilde

Bærekraft

Les mer
Kortbilde

Samfunnstøtte

Samfunnstøtte

Vi mottar mange gode henvendelser angående sponsorsamarbeid og sponsing av produkter. I vår sponsorstrategi har vi inngått flere langsiktige avtaler og vi inngår i mindre grad nye sponsoravtaler. For å søke om sponsmidler må det passe til våre kriterier innen idrett, kultur og sosialt-/miljøansvar. Søknaden må sendes minimum 2 måneder i forkant av ønsket avtale. For produkter er det en forutsetning at du kan hente selv ved vårt bryggeriutsalg. Søknaden må inneholde informasjon om din organisasjon og hvordan det passer til Aass kriterier, organisasjonsnummer/medlem av innsamlingskontrollen, bakgrunnsinformasjon, kostnader og tidsrom.

Bilde

SponsorskjemaOrganisasjonKontaktpersonSøknaden gjelderSøknaden gjelder