Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Gode stunder bakgrunnsbilde

Karriere

Bli en av Aass!

Aass Bryggeri består av et team på ca 100 stolte medarbeidere som hver dag arbeider for å skape produkter og tjenester med høy kvalitet. Vi produserer ca 31 millioner liter øl, cider og mineralvann og har en omsetning på ca 394 millioner kroner uten avgifter. Hvert år besøker rundt 11 000 personer Besøk Aass for ølsmaking og omvisning.

 

Ønsker du å jobbe hos Aass Bryggeri?
På denne siden vil du til en hver tid finne ledige stillinger hos Aass Bryggeri.

Bilde

Er du vår nye prosessoperatør?

Har du interesse for øl, og er mer enn litt nysgjerrig på hvordan vi forvandler bygg til brygg? Er du klar for å bruke både hode og kropp, og være hands on, i en arbeidshverdag med varierte utfordringer? Nå har du muligheten til å lære hvordan vi gjør det, og bli en del av laget i vår prosessavdeling.

Les hele stillingsannonsen her!
Bilde

Er du vår nye HR- og lønnsmedarbeider?

Aass Bryggeri søker ny HR-og lønnsmedarbeider som inngår i økonomiavdelingen. Økonomiavdelingen består i dag av seks andre som jobber med alt fra HR og lønn til regnskap, logistikk og kundeoppfølging. Du vil jobbe tettest sammen med lønningsansvarlig og fungere som back-up for henne, men de fleste arbeidsdagene vil være dedikert til arbeid med HR og rekruttering.

Les hele stillingsannonsen her!
Bilde

Er du vår nye Key Account Manager?

Er du klar til å sette ditt preg på fremtiden med Norges eldste bryggeri? Vi er et solid og langsiktig 100% familieeid selskap med røtter dypt ned i det norske grunnfjellet. Bryggeriet opplever sunn vekst og vi søker nå en energisk og sulten Key Account Manager til å bli en del av vårt dedikerte og fremoverlente lag. Er det deg vi ser etter?

Les hele stillingsannonsen her!
Bilde

Er du vår nye mekaniker?

Vi ser nå etter en mekaniker som er proaktiv og rå på feilsøking. Som mekaniker hos oss skal du sørge for daglig oppfølging av bryggeriets prosess-, produksjons-, og driftsutstyr for teknisk avdeling, herunder mekaniske disipliner. Vi trenger deg som spiller på lag og bidrar til at hele teamet til enhver tid holder maskiner, utstyr og områder i forventet standard for sikker og best mulig drift. Er det deg vi ser etter?

Les hele stillingsannonsen her!

Ønsker du å sende inn en åpen søknad kan du gjøre det i kontaktskjemaet her.

Bilde

Kontaktskjema for Åpen søknadLast opp din CV her.

Last opp din søknad her.