Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Header bilde

Nye symboler på våre produkter

Aass Bryggeri er stolte over å ha innført to nye symboler på våre produkter. Disse symbolene er en del av vår forpliktelse til kvalitet, ansvarlighet og våre norske røtter.

To nye symboler

I forbindelse med lansering av fire nye produkter i uke 8 innførte vi to nye symboler på våre produkter. Symbolet for "Nytes ansvarlig" finner du på alle de nye produktene Aass Lite Krystal, Aass Hard Seltzer og Aass Sukkerfri Cider Melon & Lime. Symbolet "Norsk og uavhengig siden 1834" finner du på Aass Lite Krystal. 

Derfor innfører vi disse symbolene

Norsk og uavhengig siden 1834:

Aass Bryggeri har en lang og stolt historie som et 100% norsk- og familieeid bryggeri. I et norsk marked dominert av bryggerier med utenlandsk eierskap, er vi stolte av våre norske røtter og uavhengighet. Dette symbolet representerer vår forpliktelse til å forbli en sterk norsk aktør, og det gir våre forbrukere tryggheten om at de kjøper et norsk produkt.

 

Nytes ansvarlig:

Vi ønsker at våre produkter skal være en del av de gode stundene du deler med andre eller nyter alene. Samtidig er det viktig for oss at våre produkter nytes ansvarlig. Dette betyr at vi oppfordrer til å unngå alkoholholdig drikke hvis man skal kjøre bil, er gravid, eller under 18 år. Ved å innføre dette symbolet, håper vi å bidra til økt bevissthet rundt ansvarlig alkoholbruk.

Fortsatt "Brygget og tappet i Norge"

Vi fortsetter også å merke våre produkter med "Brygget og tappet i Norge". Dette er vår garanti til deg som forbruker om at våre produkter er produsert i Norge, og det gir deg trygghet om at du får et kvalitetsprodukt fra et norsk bryggeri med lang tradisjon.

bilde

Les mer om Aass Bryggeri!

Header bilde

Aass Bryggeri kåret til Årets Bedrift

Les mer
Header bilde

Aass Bryggeri reduserer 4,5 tonn plast

Les mer