Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Header bilde

Nå er julebrusen i butikk!

Salget av julebrus i butikk er allerede godt i gang. Vi merker stor pågang etter årets julebrus, og har allerede satt i gang en ekstra produksjon for å sikre at alle får sin favoritt gjennom hele julen. Nytt av året er noen ekstra dråper rød julemagi!

Ny smak - ekstra dråper rød julemagi i hver boks!

I 2014 ble smaken på julebrusen endret da en av ingrediensene ikke lenger var mulig å få tak i. Vi vet at julebrus engasjerer og var ikke overrasket over engasjementet den gangen.

Årets julebrus har fått en liten, men magisk oppgradering og tilbakemeldingene så langt er at årets julebrus er bedre enn på flere år. Vi har tilsatt noen ekstra dråper rød julemagi og nå er vi spente på om du vil elske den like mye som vi gjør!

bilde

Fortsatt rød som julen selv

Julen handler om tradisjoner, og en av de viktigste tradisjonene er den røde fargen. Vi i Aass mener at rød er den eneste naturlige fargen for en julebrus. Når vi tenker på jul, ser vi for oss det varme lyset fra stearinlys, glitrende julekuler, og selvfølgelig, den herlige rødfargen som symboliserer glede og kjærlighet. Aass Julebrus vil derfor alltid ha den klassiske røde fargen - akkurat som julen selv!

Miljøbevisst og Bærekraftig: Pantbar Emballasje

Aass tar miljøet på alvor, og vi har vært tidlig ute med å ta et skritt i riktig retning. I 2022 endret vi emballasjen vår fra glassflasker til pantbare bokser. Vi mener at det er viktig å tenke på bærekraft og miljøhensyn når vi velger emballasje for våre produkter. Når du nyter Aass Julebrus, kan du føle deg enda bedre vitende om at du gjør en bærekraftig og miljøvennlig valg.

 

Les mer om overgangen til boksemballasje!

Din smak, ditt valg - med eller uten Sukker

Vi vet at folk har ulike preferanser når det kommer til smak og helse. Derfor tilbyr Aass julebrus både med og uten sukker. Uansett om du ønsker å unne deg den søte smaken av tradisjonell julebrus eller foretrekker en sukkerfri versjon, smaker Aass Julebrus 100% jul.

bilde

100% Norsk Stolthet: Brygget og Tappet i Norge

Når du velger Aass Julebrus, velger du ekte norsk kvalitet. Vårt bryggeri er 100% norsk- og familieeid, og vi brygger og tapper alle våre produkter her i Norge. Så når du tar en slurk av Aass Julebrus, tar du en slurk av ekte norsk juletradisjon.

Smak årets Aass Julebrus i dag og opplev smaken av ekte jul.

 

Aass Julebrus - rød julemagi i hver eneste slurk!