Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Gode stunder bakgrunnsbilde

190 år - Jubileumsuka 2024

Jubileumsuke 2024 - Uke 38

I uke 38 markerer vi storslått vårt 190 årsjubileum med en jubileumsuke fylt av aktivitet på bryggeriet.
Her er litt av det som vil skje denne uken.

bilde

Ølfestival - Fredag 20 og Lørdag 21. september

Fredag og lørdag 20-21. september rigger vi til med ølfestival i stort telt på parkeringsplassen ved siden av Gildehallen.

Fredag 20. september legger vi tilrette for den yngre delen av den myndige befolkningen. Med 18-20 årsgrense og DJ er vi sikker på at dette blir en ølfestival som vil slå bra an.

Lørdag 21. september vil det være 20 års aldersgrense. Her får vi besøk av bandet Kearneys Dogs som spiller irske folke- og drikkeviser hvor både allsang og dans vil prege kvelden fra start til slutt. Det skal godt gjøres å forlate teltet uten å ha trampet takten eller sunget med til tonene som akkompagnerer ølfestivalen denne kvelden.

Billetter legges ut i løpet av våren.

bilde

Næringslivsdag - Torsdag 19 september

Torsdag 19. september inviterer vi det lokale næringslivet til en innholdsrik ettermiddag.

På programmet står temaet med arbeidstittel "Prestasjonskultur" hvor vi får besøk fra noen av Aass Bryggeris sponsorobjekter. Her får vi fra flere hold påfyll av inspirasjon til hva næringslivet kan lære av toppidretten når det kommer til prestasjonskultur.

Etter det faglige innholdet vil det blir servert mat og mulig for kjøp av drikke i baren. Det blir også underholdning fra scenen utover ettermiddagen.

Omvisning for skoler

Gjennom ukedagene i uke 38, mandag 16. til fredag 20. september, inviterer vi skolebarn og -ungdom til innholdsrik og lærerik omvisning på Aass Bryggeri.

For de yngste legger vi tilrette for en spennende opplevelse, der man får høre om hvordan julebrusen produseres og historien med Solo og Coca Cola som tidligere ble produsert på bryggeriet.

For de eldre barna og ungdommen vil vi tilpasse og legge til rette for å vise frem ulike yrkesgrupper og deler av bryggeriets virksomhet. Her håper vi å inspirere unge med mulighetene som ligger i ulike yrkesgrupper og hvordan ting henger sammen i en stor og lokal bedrift. 

Ta kontakt på e-post til besokaass@aass.no for forespørsel om omvisning.