Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Aass forsidebilde

Drakta er blå

VINN PREMIER FRA AASS OG STRØMSGODSET!

Hver måned trekker vi ut vinnere av blant annet godsetbrusen "Drakta er blå", effekter fra Aass Bryggeri, supportereffekter fra Strømsgodset eller billetter til Strømsgodsets hjemmekamper.

Les mer om vilkårene for konkurransen nederst på denne siden.

Fyll ut skjema for å være med i trekningen. Vi trekker til sammen 6 vinnere hver måned tilfeldig blant alle som har registrert seg på skjemaet. Skjemaet nullstilles etter hver trekning og du kan registrere deg på nytt for å delta i neste trekning.

Bilde

Vinn premierJeg gir herved Aass Bryggeri tillatelse til å oppbevare mine persondata for å kunne trekke meg ut som vinner og kontakte meg ved eventuell gevinst. Persondata vil ikke bli benyttet til andre formål eller utlevert til en ekstern tredjepart.


Drakta er blå - Godsetbrus fra Aass Bryggeri

Drakta er blå er en blå sukkerfri brus fra Aass Bryggeri, med smak av deilige bær, jubelbrus og blåmagi. Leskende før, under og etter kamp - enten du ser den hjemme i sofaen eller på stadion!

Spillerene som pryder brusboksen!

Bilde

Lars Vilsvik

Legenden Lars Vilsvik har godt over 400 kamper for Strømsgodset og er suverent den med flest kamper i klubbens historie. Selv ikke en overgang til tyske Eintracht Braunschweig i 2013 klarte å lokke Lars Vilsvik bort fra klubben. Med ett seriegull, to seriesølv og et cupgull er han også blant de mest meriterte spillerene i klubbens historie og en selvsagt legende på boksen til "Drakta er blå"!

Bilde

Gustav Valsvik

Kapteinen, kjempen, bautaen - Gustav Valsvik er utvilsomt en midstopper det er få eliteseriespisser som gleder seg til å møte. Det er som å løpe inn i en vegg, en ganske høy en! Gustav Valsvik var i Strømsgodset fra 2014-2016 og beskrev det som å komme hjem da han signerte for klubben igjen i 2021. En gigant av en midstopper, men det stopper ikke oss fra å inkludere han på boksen til "Drakta er blå"!

Bilde

Herman Stengel

"Han drikke kun Aass - Herman Stengel han drikker kun Aass" - og jaggu har han ikke også fått en plass på boksen fra Aass. Midtbane-generalen fra Hokksund er en av mange lokale stjerner som har i kledd seg den marineblå drakta. Sikker som banken fra 11-metersmerket og en høyrefot selv Totti kan være misunnelig på! Med tall nummer 10 på drakta er det en naturlig innertier at han også er representert på boksen til "Drakta er blå"!

Vilkår konkurranse

For å delta i konkurransen må du ha mulighet til å hente premiene fysisk på Aass Bryggeris bryggeriutsalg (åpningstider torsdager fra kl 14.00-16.00). Billetter til kamp kan deles ut digitalt.

Vi trekker opptil 6 vinnere hver måned så lenge lageret av Godsetbrusen "Drakta er blå" rekker. Man må registrere seg på nytt hver måned for å være med i trekningen. Premiene vil kunne variere fra måned til måned.

Vinnerne av trekningen kontaktes direkte via e-post, og annonseres med fornavn i Aass Bryggeris kanaler i sosiale medier.