Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo

Aktuelle og kommende arrangementer

Gjennom jubileumsåret 2024 holder Aass Bryggeri en rekke arrangementer i serien "Aass Inviterer". Disse skiller seg fra de tradisjonelle arrangementene ved bryggeriet med omvisning og ølsmaking. Her finner du informasjon om kommende og aktuelle arrangementer.

Bilde

Aass Inviterer - Stand up-kveld i Gildehallen

I samarbeid med Stand up Drammen har Aass Bryggeri gleden av å invitere til Stand up-kveld i Gildehallen lørdag 27. april. Vi får besøk av lokale humortalenter, noen med lang fartstid og noen fremadstormende og foreløpig uskrevne blad. En uslåelig kombinasjon av bryggeriets historiske sus og lokal humor. Her regner vi med at latteren vil sitte løs og at vi lever opp til Aass' slagord om å skape gode stunder.

Kjøp billetter!
Bilde

Aass Inviterer - Smaken av sommer

Fredag 14. juni har vi gleden av å inviterer til Smaken av sommer på Aass Bryggeri. Vi vil blant annet servere vår alkoholfrie nyhet Aass UTEN Radler, en forfriskende drikk som passer perfekt til sommermaten. Vår kokk og ølsommelier Anders Lien disker opp med en herlig smaksmeny av sommerens deilige retter i kombinasjon med de rette smakene i glasset.

Avholdte arrangementer

Arrangementer vi har avholdt i serien "Aass Inviterer" finner du her.

Bilde

Aass Inviterer - Damenes aften

I forbindelse med kvinnedagen 8. mars inviterte Aass Bryggeri til Damenes aften i Gildehallen. Her ble damene hyllet med deilig mat servert av kokk og ølsommelier Anders Lien, foredrag om "kvinner og øl" av 4. generasjon Terje Aass, og sanger som hyller kvinnen av markedsfører og husmusiker Carl-Henrik Nilsen. Over 70 damer tok turen til et utsolgt arrangement, der både latter, rørte tårer, sang og trampeklapp satt løst blant de som tok turen.

Bilde

Aass Inviterer - Irsk Aften

I anledning St. Patricks Day inviterte Aass Bryggeri til Irsk aften lørdag 16. mars i Gildehallen. Dette var et svært populært arrangement, som ble utsolgt på rekordtid. Bandet Kearneys Dogs stod for underholdningen, i et lokale som var pyntet med irske flagg for anledningen. Også flere av de fremmøtte 130 deltagerne som fylte Gildehallen denne kvelden hadde ikledd seg Irlands tradisjonsrike grønne farger for anledningen. Her var det få føtter som sto stille, og allsangen satt rimelig løst denne kvelden!